#TeamTrees!

Zdravo svima! Mnogo ste mi nedostajali. Kako ste? Ćaskajmo u komentarima!


Danas sa vama želim da podijelim akciju koja je preplavila internet. #TeamTrees! 

Svi znamo koliko je važno očuvati našu planetu. Sigurna sam da smo svin čuli i da smo svi svjesni ogromnog požara koji je zahvatio Amazoniju. Ovo je veliki problem ne samo za Brazil, već i za cijeli svijet.

Kako je pokrenuta akcija? Šta je #TeamTrees? Čitajte dalje!

Ova akcija preplavila je internet kada je poznati Jutjuber pod imenom MrBeast, da proslavi 20 miliona pretplatnika na svom Youtube kanalu, pokrenuo fond za pomoć  organizaciiji Arbor Day Foundation. Cilj je da se do kraja 2019, odnosno do 1. januara 2020, prikupi 20 miliona dolara i da se zasadi 20 miliona stabala ( $1=1 drvo).
Njegov video na ovu temu možete pogledati ovdje. Kao što možete zaključiti, ostalo je još samo 38 dana do 1. januara, a do sada je, u vrijeme kad ovo pišem, prikupljeno 16,080,608 dolara preko svih platformi. Pridružite se #TeamTrees i donirajte! U slučaju da niste u mogućnosti da donirate, podijelite ovaj post svojim prijateljima! Raširite glas! Hajde da zajedno učinimo Zemlju boljim mjestom za život! Novac možete donirati na linku videa koji sam ostavila gore ili na oficijelnom sajtu #TeamTrees.

Volim vas sve, nastavite da sijate, mijenjajte svijet, a mi se vidimo u sljedećem postu!

Anita❤

Comments